Bliv klogere på de populære Renault-modeller

Renault har et stort udvalg af forskellige personbiler, og der er med garanti en bil til enhver persons behov. Du finder et udvalg af mindre modeller som eksempelvis en TWINGO samt de større modeller som eksempelvis TRAFIC. For at træffe den helt rette beslutning er det rart at vide noget mere om de forskellige modeller. Vi har samlet nogle informationer omkring de forskellige modeller og vil forsøge at gøre dig klogere på Renault.

Er du på udkig efter en kompakt personbil, som kan køre langt på literen? Så kan en Renault TWINGO være et godt bud. Med denne bil får du en praktisk bil, der især fungerer godt til bykørsel, og som kan parkeres nærmest alle steder. TWINGO har fem døre og plads til fire personer, men selvom bilen er lille, så er der stadig god plads i bilen. Det kan også være du er på udkig efter en bil med lidt mere plads. Så er der rig mulighed for at vælge én af Renaults kompakte biler, der er af lidt større størrelse, og som har fem sæder. Det kan være en Renault CLIO, CAPTUR, MEGANE eller SCENIC. Et klassisk og sikkert valg er en CLIO, hvorimod CAPTUR har et SUV-look over sig. Med en MEGANE får du et mere sportsligt look på bilen, hvor hastigheden er i fokus. Renault SCENIC er en MPV, som er god til familien med et større pladsbehov.

Det kan også være du leder efter den perfekte familiebil med masser af plads. Det er klart, at en børnefamilie har brug for mere plads, og det er noget Renault har gjort sig meget umage med at leve op til. Både CLIO og Renault MEGANE er produceret i stationcar-udgave, så der mere plads i kabinen samt et større bagagerum. Dermed får du alle goderne ved de populære modeller bare i en større udgave. Hvis du er interesseret i en SUV med masser af power, hvor pladsen stadig er stor, så skal du kigge i retningen af en Renault KADJAR. Hvis du derimod skal have plads til børnenes legekammerater eller bedsteforældrene, så skal du kigge mod de helt store personbiler med plads til både 7 og 9 personer. Renault Grand SCENIC er en bil til 7 personer, som er enormt rummelig på trods af de mange sæder. Renault ESPACE er en kraftfuld bil, hvor der ligeledes er mulighed for 7 sæder. Skal du have den helt store bil, så skal Renault TRAFIC Passenger udforskes, idet du med denne model får en høj kabine, masser af benplads og helt op til 9 sæder. Det er en høj bil, som gør udsynet fra bilen enormt godt.

Som du måske allerede har konkluderet, så er der mange forskellige modeller alle med hver deres fordele. Der er noget til enhver smag og ethvert behov, så det er bare med at overveje, hvad der er vigtigst for dig ved din næste bil.